Bij Webdesign op maat kunt u terecht voor een grote verscheidenheid aan diensten. Naast webdesign en webdevelopment houden we ons ook bezig met een groot aantal andere automatiseringstaken. Zelfs het aanleggen en beheren van domotica kunnen wij voor u regelen.

WEBDesign & HUISSTIJL

Wij bouwen voor u een site in de huisstijl van uw bedrijf. Heeft u nog geen huisstijl, kunnen wij deze ook voor u ontwerpen. De site wordt geheel ontworpen naar uw wensen.

wordpress

Wij bouwen uw site in de laatste versie van wordpress. Hieraan kunnen wij diverse module's voor u toevoegen. Zo kunt u denken aan uitgebreidde webshops, agenda's, reserveringssystemen, enz. De enige beperking in mogelijkheden is uw fantasie.

RESPONSIVE

De site's die wij bouwen zijn responsive. Dit wil zeggen dat de site automatisch de weergave aanpast naar het apparaat waarop het wordt geopend. Dus of de bezoeker nu vanaf een laptop, tablet of mobiele telefoon uw site bezoekt, de site zal op zijn best getoond worden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een goede website kan niet zonder zoekmachine optimalisatie. Wij passen dit toe op alle door ons opgeleverde website's. Ook kunt u bij ons terecht voor site's die niet door ons ontwikkeld zijn.

Onderhoud

Wij onderhouden desgewenst de website voor u. Tevens updaten wij regelmatig de software zodat u en uw website gebruikers genieten van de maximale veiligheid.

veiligheid & privacy

Wij hosten al onze site's op een betrouwbare server waar er regelmatig backup's en updates worden gedraaid. Al onze site's maken gebruik van het https:// protocol zodat de privacy maximaal gewaarborgd kan worden. Tevens bouwen wij op alle site's de verplichte AVG functionaliteiten in.

Social media

Wij kunnen u ook ondersteunen in de social media. Dit betekent dat wij uw social media en uw website op elkaar kunnen afstemmen. Zo kunt u op uw website bijvoorbeeld uw laatste berichten laten zien. Maar ook kunnen er diverse deelknoppen worden geplaatst.

Support

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bereiken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen bij uw vraagstukken.

apps

Ook kunnen wij voor u app's ontwikkelen voor op de smartphone en/of tablet. Deze kunnen op hun beurt weer naadloos aansluiten op uw website en/of social media.

hosting

Wij kunnen ook uw domeinnaam hosten. Hiervoor hebben wij een samenwerking met een grote nederlandse hostingprovider. Deze hostingprovider heeft een 99,9% uptime.

SMS Diensten

Wij kunnen ook uw site koppelen aan diverse sms diensten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw klanten automatisch te herinneren aan hun afspraak. Te bedanken voor hun bestelling en/of reclame te zenden.

domotica

Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor Domotica van allerlei soort. Zo kunnen wij verlichting automatiseren, gordijnen automatiseren, maar ook uw vestiging van de nodige camera beveiliging voorzien.